ÅPNING: Ordfører Torvild Sveen åpnet aktivitetsparken på en høytidelig måte, mange hadde møtt opp for å få med seg seansen. 

Bygdedag i Redalen

REDALEN: Søndag arrangerte Mjøsbygda Redalen Bygdelag en egen bygdedag for alle redølinger. Det ble åpnet aktivitetspark, noen lag presenterte seg, musikk ble det, og  ikke minst ble Årets Redølinger kåret.

FORNØYD: Jorun Lilleeng var veldig fornøyd med dagen. Hun er leder av Mjøsbygda Redalen Bygdelag, som hadde ansvaret for hele arrangementet.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Det stolteste øyeblikket var nok da Gjøviks ordfører Torvild Sveen høytidelig åpner den splitter nye aktivitetsparken. Masse folk hadde samlet seg, ikke så rart, man fikk fort et inntrykk av at hele bygda hadde vært med på prosjektet. Sveen var også innom utbygging generelt i Redalen, og minte folk på at det står 138 mål ledig for boligformål. – Nå mangler vi bare noen som vil bygge og som tør å satse, formante han redølingene. (Se egen video)

Bygdeprisen Årets Redøling for 2022 fikk Frode Viberg og Atle Strandbakke, noe de synes var stor stas. Begge to sentrale i jobben med å få på plass den tidligere omtalte aktivitetsparken. Samt utallige dugnadstimer, ble vi fortalt. 

Dagen ble avsluttet av Snertingdal Musikkforening. – Korpset stiller alltid opp her i Redalen de, fortalte Jorun Lilleeng. Hun er leder av Mjøsbygda Redalen Bygdelag, og ansvarlig for at alt gikk riktig for seg under arrangementet. – Det har vel vært rundt 300 mennesker innom her i dag, det er vi strålende fornøyd med, kunne hun meddele. Redalen Røde Kors, gratis kaffe og kaker, forskjellige stand og ridning for barna, musikk fra både trubadurer og korps, besøk av ordfører og ikke minst en helt ny aktivitetspark. Det er liv i Redalen, så får vi håpe at ordfører Sveens ønsker om modige utbyggere i bygda blir oppfylt.

Click here to add your own text

ÅRETS REDØLER: Årets Redøling for 2022 ble Frode Viberg og Atle Strandbakke.

TRUBADURER: Musikk var det også, her er to trubadurer i aksjon.

HEST: Hesteridning er alltid populært.

FOLK: Det møtte fram mye folk, vel 300 av dem. Noe som arrangørene var godt fornøyd med.

DEMONSTRASJON: Redalen Røde Kors demonstrerer livredning.