SØKER VAKTER: Det søkes etter frivillige vakter til Biri svømmehall. Inntektene går til Biri IL.

Biri svømmehall søker vakter

BIRI: For å drifte folkebadingen ved Biri ungdomsskole i skoleåret (høsten 2022 til våren 2023), utenom skoleferiene, tilbyr Gjøvik kommune 40 000 kroner + billettinntektene.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

KONTAKTPERSON: Ønsker du a bidra med å være billettør eller badevakt, kontakt leder av Biri IL, Magnar Linnerud.

– Biri IL ønsker å bidra med denne jobben hvis vi kan skaffe noen frivillige, sier leder av idrettslaget, Magnar Linnerud, – Biri IL organiser og bekoster også livredningskurs på de som er vil være med på denne dugnaden, tilføyer han.  

Behovet er tre til fire mannlige og kvinnelige badevakter, samt samme antall billettører som kan dele på jobben, slik at det blir en vakt hver tredje eller fjerde uke.

– For å drifte folkebadingen kreves det følgende bemanning pr kveld, fortsetter Linnerud, – to badevakter med livredningskurs, en mann og en kvinne samt en billettør.

Åpningstid og oppstart
Det er ønskelig at tilbudet er åpent tre til fire timer en kveld i uken. Tidligere har folkebadingen vært en kveld i uken fra klokken 17:00-21:00. – Hvilken kveld i uken og tidspunkt på kvelden avtales sammen med de som ønsker å bidra, sier han videre.

Ønsket oppstart er høsten 2022, ifølge Gjøvik kommune.

Hvis dette er noe du kunne tenke deg å bidra til, så kontakt Magnar Linnerud på post@biriil.no, eller telefon 970 29575.