TURNGRUPPE: Fra høyre: Marthe Stine Lunde, Therese Kleiven Lunn, Maiken Stensrud Havik og Gry Elisabeth Mikkelsen. 

Endelig turn igjen 

Etter flere år uten en turngruppe i Biri holdes det nå på å etablere en ny gruppe i Biri IL. – Vi oppfatter det som et etterlengtet tilbud for barna her i Biri, sier trebarnsmor og tidligere turner Therese Kleiven Lunn. 

Tilbudet er for alle barn i alderen 4 – 12 år 


Nå er vi ferdige med et par år med pandemi og barna kan endelig komme seg på aktiviteter og moro igjen. Fotball er kanskje ikke er alle. Vi må ha ulike tilbud som treffer flere. Dette er årsaken til at det nå forsøkes å starte en ny turngruppe. 

MYE MORO: Det loves mye moro, mestring og utfordringer for alle og enhver.

Prøveprosjekt frem til sommeren
Onsdager, fra og med 27. april frem til 25. mai blir det turn for alle barn i alderen 4-12 år. Treningene vil foregå i gymsalen på Skrinnhagen skole kl. 17.30 – 18.30. 

– I prøveprosjektet vil det være fellestrening slik at vi får kartlagt interessen for turn, og se hvor mange grupper som skal dannes. Fra høsten av ønsker vi å dele inn i ulike aldersgrupper for å tilrettelegge treningen deretter, smiler Therese og oppfordrer alle som er nysgjerrige på turn til å møte opp å se om det kan være noe for barna deres. 

Tanken er også å kjøre treningene i flerbrukshallen når vi har fått på plass utstyr til det. – Med en så fin flerbrukshall vi har fått her i bygda vil det være supert å få til en «innendørsidrett» som turn er, sier Maiken Stensrud Havik. 

Trenger trenere
Er du, eller kjenner du noen som kunne vært interessert i å være turntrener? Kanskje har du allerede tatt trenerkurs? Hvis ikke er vi behjelpelige med kursing og klargjøring for å bli trener. Ta kontakt dersom du kunne tenke deg å være turntrener. Nå i oppstarten er vi så heldige å få hjelp av tidligere turntrener Gry Elisabeth Mikkelsen. 

Treninger frem til sommeren: 

  • Onsdag 27. april kl. 17.30 – 18.30, Gymsalen Skrinnhagen skole
  • Onsdag 04. mai kl. 17.30 – 18.30, Gymsalen Skrinnhagen skole
  • Onsdag 11. mai kl. 17.30 – 18.30, Gymsalen Skrinnhagen skole
  • Onsdag 18. mai kl. 17.30 – 18.30, Gymsalen Skrinnhagen skole
  • Onsdag 25. mai kl. 17.30 – 18.30, Gymsalen Skrinnhagen skole 

Påmelding
For å få oversikt over hvem og hvor mange som kommer ønsker vi påmelding via SMS med navn og alder på barnet, samt navn og telefonnummer til en forelder, sier Havik. – Påmelding ønskes innen/ila søndag før treningen. SMS sendes til Therese Kleiven Lunn på telefonnummer 99 76 10 75, presiserer hun til slutt.