VELKOMMEN TIL BIRIDAGEN 2022: – Lørdag 11. juni er det klart for Biridagen, sier Egil Hoffsbakken hos Malermestrene.

BIRIDAGEN også i år

BIRI: – Hvis noen skulle lure på det, det blir Biridagen også i år, kan Egil Hoffsbakken hos Malermestrene fortelle. En gladnyhet han gjerne vil dele med Biris befolkning.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Lørdag 11. juni er dagen, Hoffsbakken forteller videre at normalt er dagen første helgen i juni, men grunnet pinsehelga har man altså i år flyttet en uke på arrangementet. – Min funksjon er å være medarrangør sammen med det som er igjen av sentrumsforeningen, vi har ikke vært helt oppegående i det siste, sier han videre, – men nå gleder vi oss alle til det som ser ut til å bli en ny næringsforening i Biri, smiler han. Selv om han ikke er biring, er Hoffsbakken opptatt av at det skjer noe i sentrum. – Jeg evakuerer fra Gjøvik daglig hit til Biri, og klarer ikke å la være å blande meg i det som skjer.

Det Hoffsbakken vet, er at Lionsklubben i Biri og Biri IL er veldig interessert i å være med å gjøre noe på Biridagen. – Det håper jeg andre lag og foreninger også er, sier han, – og ikke minst butikkene i Biri. For å få dette til og for å lage en fin Biridag, oppfordrer Egil Hoffsbakken utstillere og deltagere til å melde seg seg på, og aller helst innen 1. juni. – De kan melde seg på til meg, avslutter han, – enten på epost til biritunet@malermestrene.no, stikke innom meg i butikken eller ringe meg på tlf. 918 20948.