Suksess og fullmåne på myra

GRÅSTEINSMYRA: – Det ble en trolsk og fantastisk kveld på Gråsteinsmyra sist fredag, kan Reidar Aas fortelle, – mye folk, ganske mildt og en rund og diger fullmåne.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com
Film og foto: Irene Kalrasten

Tidligere år har det vært Stein Villa og Marit Steinsrud som har underholdt med sin folkemusikk, i år var også trubaduren Arild Nygaard hentet inn. I tillegg til at et aggregat holdt et lite forsterkeranlegg i gang. I følge Aas slo dette godt an hos publikum. – Det kom også en del flere publikummere enn i fjor. Hele 130 hadde tatt skiene fatt og gått inn til Gråsteinsbua hvor Måneskinnskonserten foregikk. Og det er Aas veldig fornøyd med.

Gråsteinsbua er bygget og driftet av Lions i Biri samt Biri Jeger og Fiskeforening. Reidar Aas har av disse to foreningene fått oppdraget med å være prosjektleder for aktiviteter  ved bua. – Og med meg har jeg også en dedikert dugnadsgjeng som har lagt alt til rette på beste måte her i kveld, sier han fornøyd. – Så etter denne flotte og fantastiske kvelden satser vi nok også på en konsert til sommeren. Både Stein Villa og trubadur Arild har funnet hverandre og har veldig lyst til å gjøre noe mer i sammen til sommers, ifølge Reidar Aas.