GODT FORNØYD: Leder i Biri IL, Magnar Linnerud, er godt fornøyd med pengestrømmen i klubben.

Over 300.000 kroner i grasrotandel i 2021

546 spillere har gitt sin 7% grasrotandel til Biri IL, dette gjør idrettslaget til en av klubbene i Gjøvik kommune med flest givere.  – Vi hadde syv flere givere enn fjoråret, men fikk inn kr.2.672 kroner mindre enn foregående år.  Likevel kom det inn hele kroner 307.251,- på Norsk Tippings Grasrotandel.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Dette sier leder i Biri IL, Magnar Linnerud og takker alle som har registrert grasrotandel på idrettslaget i bygda.
– Disse ekstra midlene, som faktisk tilsvarer nesten dobbelt så mye som vi tar inn i medlemskontingent i løpet av et år, medvirker til at gruppene i idrettslaget kan konsentrere seg om aktiviteten og tilbudet til utøverne, i stedet for å være med å dekke inn driften av anleggene, sier Linnerud og fortsetter: – Disse pengene er også til god hjelp til å holde medlemskontingenten på et meget lavt nivå. Husk også at din 7% andel ikke går utover din premie, eller innsats, understreker han.

Også bingoinntekter
Om ikke dette var nok, Biri idrettslag sin andel av overskuddet på bingoinntekten fra bingospill hos Spilleriet AS Biri Trav ble for 2021 på kroner 59.976,-. Her takker Linnerud Geir Smeby, som tilbød idrettslaget å være med som et av de lagene som deler den del av overskuddet som skal tilbake til organisasjoner som driver barne- og ungdomsarbeid.  

Idrettshallen i rute
For å dekke alle kostnadene rundt byggingen av idrettshallen må det inn nesten 24,9  millioner kroner. – Vi mangler fortsatt litt på budsjettert egenkapital, sier Linnerud, her var det budsjettert 4,6 millioner kroner, så langt har fått inn 4.412.813 kroner. Altså mangler vi kr. 187.187 kroner. Det er Linnerud godt fornøyd med. – Idrettslaget lever godt med det, hevder han.