OPPFYLT EN DRØM: – Honne Gym er en drøm som blir oppfylt, sier daglig leder Odd Aslak Jacobsen. Treningssenteret åpner kommende lørdag kl. 12.00.

Åpner nytt treningssenter

BIRI: Om få dager åpner nytt treningssenter i Biri. Honne Gym blir navnet og ligger, som navnet tilsier, på Honne hotell og konferansesenter. Daglig leder Odd Aslak Jacobsen har travle dager før åpning.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

– Vi åpner lørdag 14. september, lar vi Jacobsen reklamere, – tidspunktet er klokken 12.00, understreker han. Vi møter ham midt i innsjauingen av utstyr, i kjelleren på Honne. – Det er her Honne Gym skal holde til, forklarer han, – hele 450 kvadratmeter fulle av muligheter for treningsglade biringer.

I følge Jacobsen er det nettopp det biringene er, de har fått såpass mange innmeldinger at økonomien i prosjektet så langt går i pluss. – Det er veldig bra, sier han, – folk melder seg på via hjemmesiden vår.

Tekst fortsetter etter annonsen:

Honne Gym er et samarbeid mellom Jacobsen og hotellet, – vi eier 50% hver, forteller han, – hvor jeg er daglig leder. Å ha eget treningssenter er en stor drøm som går i oppfyllelse for Jacobsen, han har i mange år vært særdeles treningsivrig, både som personlig trener ved andre treningssentre, og ikke minst som fysisk trener for Lørenskogs ishockeylag. – Den gangen de var i GET-ligaen, understreker han. Han vil aller helst ikke fortelle om hvor store investeringer som er gjort, – men de er betydelige, kan han strekke seg til.

Vi spør hva som er annerledes ved dette treningssenteret og får raskt svar: – Vi har satset på kvalitet i alle ledd, hevder han, – utstyret her er bånn solid og blant det beste som kan fåes på markedet, blant annet har vi samme type frivektutstyr som ble brukt under VM i Functional Fitness, sier Jacobsen, – vi har ikke spart på noenting.

Sammen med sin Therese (Kleiven Lunn) kom han flyttende til Biri i 2018. Selv er han fra Brønnøysund, – men Therese er jo biring, smiler han og takker en mengde kompiser som har blitt med på dugnaden med å sjaue inn masse utstyr. – Vi blir i utgangspunktet et ubemannet treningssenter med åpningstider fra klokken 05.00 til 24.00. Men så kan man bestille personlig trener hvis man ønsker det, samt at vi også tilbyr gruppetrening med instruktører. – Disse er frilans og leies inn etter behov, så i utgangspunktet er det bare jeg som er fast ansatt, sier Jacobsen. – Alle bestillinger og medlemskap ordnes gjennom medlemsportalen vår.

Mer om Honne Gym kan du lese her.

Honne Gym ligger i det som kan kalles kjelleren på Honne, for å komme dit kan du gå rundt bygget til baksiden, da havner du blant nesten på siden av auditoriet på Honne. – Her er det god parkeringsplass, sier Jacobsen, – men du kan også parkere på hotellets parkeringsplass å så gå til baksiden av bygget.

Jacobsen mener at det er plass til to treningssentre i Biribygda, – interessen for å bli medlem tilsier det, sier han, – og litt konkurranse er bare sunt, det vil si at man skjerper seg og for å tilby best mulig tilbud. Det var Honne hotell og konferansesenter som først ønsket et tilbud for sine gjester. – Vi kom i snakk og drodlet en del rundt dette, avslutter Odd Aslak Jacobsen, – jeg så en mulighet for å få drømmen min oppfylt, og her er resultatet, smiler han. – Et Honne Gym for både biringer og gjester ved hotellet her på Honne.