LØS SKRUE: Skruen i husken til venstre har begynt å løsne, og har skrudd seg ut 3-4 cm. Husken står utenfor Biri barnehage.

Løs skrue i barnehagen

BIRI: Med huskeulykken i Roa barnehage friskt i minne, tok en biring i kveld kontakt med biri.no. – Det var kjerringa som tok en tur i Biri barnehage med barnebarna, forteller biringen.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Der skulle de, birikvinnen og barnebarna, huske i de fine huskene som står i og rundt barnehagen. – Da oppdaget hun at skruen på en av huskene begynte å løsne, fortsetter biringen, – jeg tenkte det kunne være greit å si i fra om det.

Og det stemmer, den ene skruen i toppfestet har skrudd seg 3-4 cm ut, viser det seg da biri.no sjekker dette. Biringen sier videre at en barnehageansatt er varslet om saken.

Leverandør er firmaet Kompan, de leverer mengdevis av lekeplassutstyr til det offentlige, og hevder selv at de er verdens største leverandør av dette, her til lands spesielt til det offentlige. – Dette er utstyr til høy kvalitet, skriver de på sin egen nettside.

Vi regner med at dette vil bli ordnet på mandag, enten av kommunens folk eller leverandøren. Enn så lenge så er herved biringer som vil bruke huskene i løpet av helgen advart.