TORSDAGSGJENGEN: Disse karene hadde bare SÅ liten tid til å stille opp til fotografering. Men etter mye om og men stilte Torsdagsgjengen opp, – vi har det rimelig travelt, smilte karene. Nå ja.

Syr «ny» vegg

BIRI: Torsdagsgjengen i Biri er i full uteaktivitet etter at varmen og sommeren endelig har kommet. Likevel er det vinteren de har i tankene når en ny vegg sys på klubbhuset.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Og det går fort unna når en gjeng på 10-12 erfarne karer først setter i gang. – Vi regner med å ha gjort unna det meste på en kveldstund, sier Biri ILs leder, Magnar Linnerud der han og dugnadsgjengen henger høyt oppe på klubbhusets nordvegg.

Det har vist seg at vannet fryser i klubbhusets garderobeer i 2. etasje. Vannrørene ligger inne i nordveggen og dårlig isolasjon gjør at systemet fryser til når vinterkulden slår inn. – Nå tar vi ned den gamle bordkledningen, maler den på nytt, legger på ny isolasjon sånn at veggen utvides med 10 cm, blir vi forklart. – Da får vi bedre varme inne, og holder kulden ute. Det må vel kalles miljøvennlig og bærekraftig, smiler karene.

Teksten fortsetter under annonsen

Samtidig gjøres det fullt lovlig elektrisk arbeid inne i det gamle kontorbygget. – Og om 14 dager starter vi jobben med å bygge det nye lagerbygget med speakerbu og kiosk, opplyser Linnerud, – og ny tribune vil det også bli tilknyttet det samme bygget. Men midt i byggeperioden blir det tur på Torsdagsgjengen, – i midten av juni drar vi på langhelgtur til en hytte på Trøndelagskysten, der skal vi fiske og kose oss hele 11 mann av oss, avslutter Magnar Linnerud. Det ser ut til at dugnadsgjengen får en travel sommer.