TREENIGHET: Håvard Schiager, Amund Karlstad og Torunn Vigrestad fra henholdsvis bondelaget, bygdeungdommen og bygdekvinnelaget synes alle tre at dette felles samarbeidsprosjektet var et fint tiltak. – Det er fristende å gjøre det til en årlig aktivitet, mente de.

Vellykket Bygdedag

BIRI: Mange koste seg under bygdedagen i Biri og arrangørene opplyste om mange familier som var innom området rundt Biri Bil. Det var mange aktiviteter og både bålpanne og kortreist mat for alle. – Kanskje vi gjør dette til en årlig aktivitet, ble det sagt. Her kommer en bildeserie fra dagen.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail com

FLOKKEN: Bæssmor Torunn Sørum med flokken sin, Ulrik, Vetle, Ella, Solveig, Emil, Jenny, Emilie og boardercollien Luna. Helle flokken stortrivdes på Bygdedagen, bæssmor Torunn syntes det var fint lagt opp for de minste. – Mye god, gratis mat som de minste likte, og ikke minst det å få klappe dyrene, sa hun. Sammen koste de seg rundt bålpanna.

TRÅTRAKTORER: Den skal tidlig krøkes…

PRESISJONSKJØRING: Mange gledet seg til presisjonskjøring med traktor, i det minste karer og guttunger biri.no snakket med.

TRAKTORER: Og hva er vel en Bygdedag i Biri uten traktorer?

KLIPPING AV SAU: Amund Karlstad imponerte med å klippe sau. Selv mente han at det gikk litt sakte. – Men så er jeg nybegynner også, informerte han.

NAKENSAU: Her er et par damer nærmest nakne, i hvert fall fri for ull.

MYE FOLK: – Vi er veldig fornøyde med frammøte i dag, oppsummerte Biri BU. – Det er mange familier som koser seg her denne kalde oktoberdagen. Her er noen av dem samlet foran saueklippingen.

KALVER: Kalvene var populære, og mange av de minste syntes det var stas å leie dem rundt.

GEITER: Også geitene var populære blant voksne og barn.

BURGERE: Og her fikk man gratis, kortreiste burgere.