VANT: Biri 9er vant helgens kamp mot Dombås/Lesja/Lesjaskog 2

Biri 9er knuste Dombås/Lesja/Lesjaskog 2

Biri vant 5-2 i 5. divisjon 9er, Indre Østland i fotball for kvinner. To av målene ble scoret av Lisa Petrine Raknes.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

BANENS BESTE: Ingeborg Myrvang Hegge på singelbildet som er første målscorer og helt klart banens beste fotballspiller som får gavekort fra Kokkens Beste Pizza.

– Ingeborg Myrvang Hegge sendte Biri 9er i ledelsen allerede i åpningsminuttet, forteller Morten Strandengen, leder i Biri Fotball. Rett etterpå ble vondt til verre for Dombås/Lesja/Lesjaskog 2 9er, da Raknes doblet ledelsen for Biri 9er. – Så økte  Elena Ødegård Mortensen for våre jenter igjen, før Raknes satte ballen i nettet og økte til 4-0 for Biri tre minutter senere, sier Strandengen. Fire minutter før sidebytte økte Synne Brostuen med enda et mål da hun satte inn 5-0 for Biri 9er, som også ble pauseresultatet. 

– Mari Schjelle reduserte for Dombås/Lesja/Lesjaskog 2 noen minutter ut i andre omgang, og Toril Nystuen fra samme lag scoret fra straffemerket etter 63 minutter, ifølge Strandengen. – Det ble ikke flere scoringer i kampen. Da sluttsignalet lød, viste resultattavla 5-2.

Etter søndagens kamp er Biri 9er på andreplass på tabellen med tre poeng, sier han fornøyd. Dombås/Lesja/Lesjaskog 2 ligger på fjerdeplass med null poeng i 5 divisjon 9er. Neste kamp for Biridamene er mot Ringebu-Fåvang 9er 6. mai, avslutter Morten Strandengen.