TULIPANLØRDAG: Førstkommende lørdag drar Lionsklubben i Biri i gang sin årlige tulipanaksjon, Du finner dem utenfor Kiwi og Coop Extra.

Tulipantid med Lions

Lions Tulipanaksjon arrangeres 29. april 2023. Motto for aksjonen er: «Det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne».

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Den siste lørdag i april strømmer medlemmene i Lions ut på gater og torg med favnen full av vakre tulipaner. Lions Tulipanaksjon er en landsdekkende innsamlingsaksjon hvor pengene går til forebyggende arbeid for barn og unge. – Dagen kalles også «Lionsdagen» ettersom vi da benytter muligheten til å fortelle om vårt frivillige arbeid lokalt, nasjonalt og internasjonalt, sier Olav Sønsteby fra Lionsklubben i Biri, – en god aksjon samler gjerne inn over 10 millioner kroner nasjonalt.

Mellom 10.00 og 11.30
Det er Lionsklubbene lokalt som står for salget. – I Biri vil det være salg av tulipaner utenfor Kiwi og Coop Extra førstkommende  lørdag, mellom klokken 10 og 11.30, opplyser Sønsteby. – Lokalt vil dette hjelpe Lions sitt arbeid med å bygge sterke og selvstendige barn og unge, og forebygging av rus- og narkotika-avhengig sentralt.

Mange bedrifter viser sitt samfunnsansvar gjennom kjøp av tulipaner og vaser som gleder både ansatte og kunder.

– Gjennom støtte fra bl.a tulipanaksjonen har Lions utviklet kurs og opplærings tilbudet «Mitt valg» (som du lese om her) Barn og unge får dette opplæringstilbudet via barnehager, alle skoletrinn tom. videregående og foreninger de er med i, eks. idrettslag, avslutter Olav Sønsteby og håper et mange vil støtte aksjonen også i år.

Ønsker du å støtte det lokale lionsarbeidet kan du også vippse til nr. 638247.