GRATIS KAFFE: Trond Ødegården (foran) inviterer til gratis kaffe fredager fra kl 11.00 til ca 12.30. Tilstede rundt bordet denne fredagen er fra venstre Nils Kristian Brostuen, Leif Aanerud, Hugo Wiklund, Ole Håvard Hauger, Harald Tusvik, Roger Kristiansen og Hans Ole Stensby. 

Biri Idrettspark og klubbhuset kan brukes til så mangt. Og føler du på å være sosial på fredager, inviteres du til kaffe og varierende grad av kaker på klubbhuset.

– Dette er noe vi har drevet med en stund, vi møtes hver fredag kl 11.00 her på klubbhuset, sier primus motor for fredagstreffet, Trond Ødegården. – Alt er gratis, og vi holder det gående en time, ja av og til bortimot to timer.

FASTE KUNDER: Hugo Wiklund og Jørgen Ødegården besøker klubbhuset mer eller mindre fast hver fredag. – Vi var vel de første gjestene Trond Vegard hadde, mener de, – og dette tiltaket setter vi stor pris på.

Hvor mange som møter opp til enhver tid er noe varierende, kan Ødegården fortelle. – Som oftest er vi 5-6 karer. – Men vi har plass til flere, skynder han seg å tilføye, – og for all del, damer er også hjertelig velkomne. Det blir fort litt ensidig med bare karer, smiler han.

De tilstedeværende da biri.no var på besøk kunne ikke vært mere enig, – vi savner noen damer her av og til, lyder det unisont.

Og aldersmessig spenner det fra de i 40-årene til gubber langt over 70 år. – Så her er det noe å snakke om for de fleste, hva det prates og sladres om er veldig varierende, alt fra siste nytt fra bygda, politikk diskuteres ofte, fotball og praktiske ting som må og kan løses. Det sitter mye kompetanse på det aller meste rundt bordet, lover Trond Ødegården. Som nå åpner dørene for Biris befolkning fredager fra klokken 11.00.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com