TRADISJON: I samfunnshuset Strandheim på Biristrand har Maria Håheim Bakken til julemarked, et marked som etterhvert har blitt en tradisjon i bygda. (Arkivfoto)

– Ryktet har nådd langt

BIRISTRAND: Vanligvis er det fullt hus med både utstillere og publikum fra fjern og nær. Det håper Maria Håheim Bakken det skal bli i år også. Nå er det aller meste klart til julemarked på Strandheim.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Hun er, som tidligere år, pådriver for det hele. – Noen nye utstillere blir det i år, sier hun om disse, – og selvsagt noen kjente fra tidligere. Videre ramser hun opp hva som selges fra de forskjellige bordene, blant annet hjemmebakst, kransekaker og marvepostei. Noen lokale salgsbord blir det også, både eplejuice, grisekjøtt og honning tilbys. – Samt en mengde heklerier og strikkerier, reklamerer Håheim Bakken.

I år er ikke Sanitetsforeningen med og hjelper til, så vær oppmerksom på at det ikke blir julegrantenning i forbindelse med julemarkedet i år. – Men kafe blir det uansett, med pølser, vafler, kaker, kaffe og brus, sier Håheim Bakken. – Og selvsagt loddsalg til inntekt for Strandheim. Salgsplassene har gått unna og det er svært få plasser igjen. – Ryktet har nok nådd et stykke for jeg har folk som vurderer å komme helt fra Årnes for å stille ut og selge, sier hun og legger til at det neppe blir selgere nede i underetasjen i år. – Kanskje vi lager en liten barnekrok der ungene kan tegne og aktiviseres, avslutter Maria Håheim Bakken.

Julemarked på Strandheim
Lørdag 23. november
Kl. 12.00 – 16.00
Kafe – loddsalg
Gratis inngang