TIL SEMIFINALE: Forrige fredag gikk bandet Masive fra Snertingdal videre til semifinale i Norske Talenter på TVNorge. Foto: TV Norge.

Til semifinale i Norske Talenter

Stian Blipp slo på dommerbordets gullknapp sist fredag under Norske Talenter. Dermed sendte han og resten av dommerpanelet fra Snertingdal rett til semifinalen i talentkonkurransen på TVNorge.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Semifinalen går på TV-kanalen 18. oktober. Da er det ikke dommerpanelet som skal overbevises, men publikum. Semifinalen går på Fornebu utenfor Oslo.

– I tillegg til å vise oss fram som band, ønsker vi å vise folk hva danseband og dansemusikk kan være, sa bandet til biri.no for vel to uker siden. – Det kreves musikalitet og spilleglede innen vår sjanger også, sa de dengang.

– Vi håper på en real heiagjeng i Oslo og at de som sitter hjemme stemmer på oss. Det er første gang et danseband er med i Norske Talenter, og da hadde det vært utrolig moro å ha gått videre til finalen, sier vokalist Jørgen Alund og bassist Simen Brobakken til oa.no. –  Vi er sikker på en ting, og det er er at konkurransen er tøff.