GENERALSEKRETÆR: Martin Feiring Sletten fra Biristrand er ansatt som ny generalsekretær i Foreningen Ridderrennet.

Stranding ny generalsekretær

BIRISTRAND: Foreningen Ridderrennet har valgt en stranding som ny generalsekretær. Han tiltrer stillingen 1. november i år.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Det er Martin Feiring Sletten (36) som har fått det ærefulle vervet. Sletten er nå bosatt i Oslo og kommer opprinnelig fra Biristrand. Han har bred erfaring fra privat og frivillig sektor, og har de siste årene jobbet som konsulent innen topplederrekruttering, styrerekruttering og lederrådgiving i Assessit AS. Han er også styremedlem i Polyteknisk Forenings styrenettverk.

Sletten har solid bakgrunn fra idretten, blant annet som trener for paralandslaget i langrenn, hvor han deltok i de paralympiske lekene i Pyeongchang 2018. Han har også jobbet med aktivering av sponsorater og vært aktiv som tillitsvalgt og lederutvikler for frivillige i Den Norske Turistforening Oslo & Omegn.

Tekst fortsetter under annonsen:

Styreleder i Foreningen Ridderrennet, Tom Bratlie, uttrykker stor tilfredshet med ansettelsen. – Vi er svært glade for å få Martin Feiring Sletten med på laget. Hans omfattende erfaring fra næringslivet og idretten, kombinert med hans sterke engasjement for frivillighet, gjør ham til en utmerket leder for Foreningen Ridderrennet. Vi ser frem til å utvikle organisasjonen videre under hans ledelse, sier Bratlie.

– Jeg takker styret for tilliten til å lede denne viktige organisasjonen, sier Sletten. – Jeg har vært deltaker på Ridderrennet både som både ledsager og i andre roller. Med stor respekt og ydmykhet ser jeg frem til å tre inn i rollen om generalsekretær, og sammen med de frivillige og styret jobbe for å videreutvikle og bevare arrangementet Erling Stordahl satte i gang for over 60 år siden, avslutter Martin Feiring Sletten.