AUKSJON: Ole Christian Foss er klar for auksjon 12. oktober. – Si gjerne i fra hvis du har noe å auksjonere bort, sier han. Det er Foss Antikk som står for auksjonen, som vi foregå på den innendørs tribunen på Biri travbane.

Endelig auksjon på Biri Travbane igjen

BIRI: Det er lite hester som skal gå under hammeren på auksjon på Biri Travbane den 12.oktober, men mange andre ting. Det er Foss Antikk som står for auksjonen.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Etter å ha vært stengt nesten et år etter uværet Hans som feide over Biri i august i fjor, åpnet antikkforretningen i igjen i slutten av juli. – Det har tatt sin tid, og enda står det igjen noe gulvarbeid, blir vi fortalt. Men nå er det den kommende auksjonen som krever mye oppmerksomhet. – Det blir en knakende god kvalitetsauksjon, med mye spennende reklame, bondeantikk, glass, porselen, våpen, militaria, retro og smykker i gull og sølv, reklamerer Ole Christian Foss, eier av Foss Antikk som altså arrangerer auksjonen.
Her blir det mye for samleren, men også mange andre ting skal selges, det loves noe for enhver smak. – Det nærmeste vi kommer hester på denne auksjonen blir en gyngehest, smiler Foss.

Det ble etter sigende avholdt en eller to auksjoner på tribunen på
90-tallet, men siden den gang har det ikke vært arrangert auksjoner på Biri travbane, så langt biri.no erfarer.

Visning av det som skal selges blir fredag 11.oktober 16:00-18:00 og lørdag 12. oktober fra kl 10:00. Auksjonen starter kl 12:00.

– Som seg hør og bør på auksjon blir det servering av både vått og tørt og serveringen står Pitstop Mjøsa for, lover Foss og legger til: – Planen er å avholde to kvalitetsauksjoner hvert år og Foss Antikk tar i mot gjenstander til kommende auksjoner.

Auksjonskatalogen er klar fra 26.september.