LEDERDUO: Henriette Pedersen (til venstre) og Gunhild Danielsen er henholdsvis konstituert hotelldirektør og hotellsjef på Honne Hotell og Konferansesenter.

Honne åpner opp for bygda!

BIRI: For ganske nøyaktig to år siden kjøpte Edge World AS og Odin Gruppen AS Honne Hotell og Konferansesenter. I november ansatte de ny hotellsjef, Gunhild Danielsen. Og i januar tiltrådte Henriette Pedersen som konstituert hotelldirektør.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Gunhild Danielsen har utdannelse innen HR og personalledelse, samt innovasjon og nyskapning. Hun ser frem til å kombinere faglig kompetanse og ledererfaringer, med interessen for utvikling av både mennesker og organisasjoner. Hun er oppvokst på Toten, bodd noen år på Lillehammer, men bosatt på Gjøvik de siste 8 årene.

Henriette Pedersen har bakgrunn som kokk og en bachelorgrad i hotelledelse. Hun mener å ha solid kompetanse innen hotell- og restaurantbransjen. Etter endt utdanning har hun utviklet sterke kommersielle ferdigheter gjennom ulike salgs- og lederroller. Hun har bodd både på Lillehammer og Gjøvik opp gjennom oppveksten, men har for tiden tilholdssted på Toten/Oslo.

BILJARD: Det er kjøpt inn nytt biljardbord på Hemsen.


SHUFFLEBOARD: Dette spillet er også nylig kjøpt inn.

Nye vinduer
Tospannet har mange planer, godt hjulpet av eierne, naturligvis. – Vi har allerede pusset opp en del, sier de to til biri.no, – blant annet frisket opp veggene i både peisestuen, konferanserom og i auditoriet. Honne har også investert i både biljardbord, dartspill og shuffleboard oppe på hemsen. – Dette er noe som er tilgjengelig for alle som besøker oss, og vi ønsker gjerne besøk av innbyggerne i Biri om de vil benytte disse fasilitetene. Vi jobber med en ordning for å kunne forhåndsleie dette utstyret, sier de videre. I peisestuen er det også lagt ut spill av alle slag, alt fra Monopol, Scrabble, Yatzy, sjakk og mange andre typer spill. – Så skal alle gjesterommene få nye vinduer. Dette er en investering på et tosifret millionbeløp, med støtte fra Enova. Vi er godt i gang med utskiftningene, og jobber med å bli ferdige så raskt så mulig. Dette vil ikke påvirke drift i større grad, sier Pedersen.

Satser på bygdefolket
– Vi ønsker virkelig å satse på bygdefolket og å åpne Honne enda mer for bygda, sier Pedersen og Danielsen, – vi vil være på lag med biringene og andre bygder som sokner mot denne fantastiske plassen. De legger ikke skjul på at de ser for seg mer bruk av Honnes muligheter både på dagtid og kveld, og på hverdager som helger. – Så vil det være tider på året hvor vi har stort belegg og mye annet å gjøre, sier de. Men i det store og hele har vi som nevnt mange planer med quizkvelder, kvelder med live-musikk og aktiviteter på dagtid og helger. For barn og voksne.

– Vi jobber også med å få til bygdekino i auditoriet, sier de entusiastisk, – der er ikke alt på plass enda, følg gjerne med i våre sosiale medier, oppfordres det.

KJØKKENET: Det er ansatt både ny kjøkkensjef og kokk på Honne. Biringer inviteres til både kaffe og en fristende matbit.

Morsdag og akedag i februar
Allerede i februar inviteres biringene opp til Honne Hotel og til Bygdas dag lørdag 15. februar. – Da blir det foredrag med selveste Odd-Bjørn Hjelmseth, han skal holde et foredrag i auditoriet fra klokken 15.00, reklamerer hotellsjefen, – det hele starter kl.12.00 med aking for barna fra den fine koia vår. Og i forbindelse med morsdagen 9. februar inviterer vi til nydelig buffet, lover tospannet og oppfordrer nok en gang til å følge med på sosiale medier.

Både nye og erfarne
I tillegg til Henriette Pedersen og Gunhild Danielsen, er det også ansatt ny kjøkkensjef og ny kokk for catering. – Men fortsatt har vi igjen mange av den gamle arbeidsstokken, sier de to, – vi har tro på at noen nye og noen erfarne kan dra Honne Hotel videre framover på en god måte og være med på å utvikle bedriften til det beste for både bygda og eierne, smiler de. – Vi gleder oss virkelig stort til å ta fatt på dette, her i Biri og på Honne, avslutter Henriette Pedersen og Gunhild Danielsen. – Vi lover at vi ikke skal glemme stedets historie, den skal være med, også i årene som kommer.