SNERTINGDØLER: Denne gjengen fra Snertingdal storkoste seg under kaffepausen og skrøt uhemmet av Biri og serveringen de fikk: Fra venstre Arne Ambjør, John Eruik Bekkelund, Einar Steinsrud, Jan Inge Wilhelmsen som var tydelig på at han egentlig er bergenser, Willy Østeng og Ulf Haug.

Snertingdølene kom, så og vant

BIRI: Torsdag arrangerte bowlsklubben i Biri turnering med lkale lag fra Gjøvik kommune. Det vil si bowlslag fra Vind, Snertingdal og arrangørklubben Biri. Vel 60 deltahere til sammen.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Primus motor i Biri IL Carpet Bowls, Steinar Hagen, la ikke skjul på hvor fornøyd han var med frammøtet og deltagernes innsats. – Nå er vi ferdige med innledende runder og klar for sluttspill, sa han da biri.no var innom under kaffepausen, – det blir på en måte et Gjøvikmesterskap dette, sa han om klubbene som deltok, klubber fra Vind, Snertingdal og Biri. – Nå blir det spennende å se hvem som vinner denne turneringen. (Som kan leses nederst på siden)

VINNERE: Snertingdals vinnerlag som er Olav Ringsrud (skip), Dagrun Havro, Nils Harald Bekkelund ogr Roy Holthe.


FORNØYD: En veldig fornøyd Steinar Hagen foran turneringsdeltagere under kaffepausen i klubbhuset.


ADMINISTRASJON: Disse sørget for at alt gikk riktig for seg, fra venstre Trond Vegard Ødegården, Solveig Sigstadstø og Ane Hagen Reid.


SERVERTE: Som vanlig ble det servert kaffe og kaker fra et bugnende bord, rydding foregikk også eksemplarisk.

Snertingdøler

Rundt et av bordene under kaffepausen satt et av lagene fra Snertingdal. – Vi ble slått ut i de innledende rundene, sukket Willy Østeng, – men det gjør ingenting, smilte han, – vi er jo med for det sosiale, det er det viktigste. Snertingdal Carpet Bowls, som klubben heter, trener hver torsdag i Snertingdalshallen og er rundt 20 stykker. – Vi har med flere lag, noen av dem har gått videre, trøstet Østeng seg med, både han og resten rundt bordet skrytte voldsomt av Biri IL og anleggene. – Og ikke minst, tommel opp for serveringen vi får her, så mange gode kaker og så volddsomt og bugnende kakebord er i seg selv verdt turen, var omkvedet. – Vi har med noen damer i klubben, vi skulle gjerne hatt med flere, men de er så opptatte at det, sukket Østeng. Som sammen med resten av snertingdølene så fram til kretsmesterskapet på Harestua i slutten av oktober.

Sluttspill
Etter kaffepause var det klart for sluttspill, og det endte slik:

1: Snertingdal 4

2: Biri 1

3: Vind 2

4: Vind 1