TOTENDRYSS: En gjeng glade mottakere av tilsammen 14 millioner kroner, gitt av Toten Sparebank.

Biri IL fikk 250.000 kroner

BIRI: Totens Sparebank deler ut hele 14 millioner kroner til gode formål i nærområdet sitt i Mjøsregionen. Biri IL fikk en god slump av disse under en festaften kalt Totendryss.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

I følge banken blir pengene fordelt på 363 ulike prosjekter. Gavebeløpene på de ulike prosjektene varierer fra 1 million kroner på det meste til minstesummer på fire tusen kroner.

Biri IL var av de som var heldige og fikk de større pengesummen, hele 250.000 kroner.

Nestleder Anne Mari Melgård Bø og leder Magnar Linnerud fikk sjekken utdelt i forbindelse med Totendryss i Fyrverkeriet på Raufoss den 18. september.

– Dette er penger som kommer utrolig godt med for å få realisert ny garasje/lagerbygg med kiosk og speakerbu på 150 kvm, sier de, – bygget blir også tilpasset en fremtidig tribune under tak.

Flere hundre personer i publikum var med på å feire Totendryss og bankens stipendvinnere, gavemottakere og sponsorater, og Hans Esben Gihle var kveldens konferansier, mens Knut Anders Sørum med band stod for underholdningen.

FORNØYDE: Nestleder Anne Mari Melgård Bø og leder Magnar Linnerud
i Biri IL er godt fornøyde med sjekken på 250 000 kroner.

Disse fikk mest
NTNU Gjøvik Cyber City 1 000 000 kroner til et konsept som tilrettelegger for faglige og sosiale møteplasser som bidrar til å fremme innovasjon gjennom treffpunkt for fagmiljø, studenter og næringsliv.

Gjøvik & Toten Golfklubb  500 000 kroner til restaurering av golfbanen.

NMK Krabyskogen  500 000 kroner til delfinansiering av bygging av nytt klubbhus med tilhørende lager og sanitæranlegg på Krabyskogen Motorsenter.

Totenåsløyper, Vestre Toten Løypelag, og Østre Toten Skilag 500 000 kroner hver til nye løypemaskiner.

Biri Idrettslag 250 000 kroner til nytt lagerbygg og garasje, samt ny speaker/tidtakerbu og kiosk.

Eina Sportsklubb 200 000 kroner til realisering av Eina Sportsanlegg.

Frelsesarmeen Gjøvik og Toten 200 000 kroner til utvikling av ÅPENT HUS for svakere stilte mennesker, samt å starte en kultur- og musikkskole.

Vestre Toten Jeger og Fisker Forening 200 000 kroner til vedlikehold av hytta.

Eidsvold Værks Skiklub og Nordre Eidsvoll Idrettslag  150 000 kroner hver til anskaffelse av ny løypemaskin.

Gjø-Vard orienteringslag 100 000 kroner til Stolpejakten.

Kulturskolen Mjølkefabrikken 100 000 kroner for å videreutvikle Barnas kulturhus; slik at vi kan fortsette å gi barn og unge i kommunen et profesjonelt tilbud innen kunst og kulturfeltet.

Vestre Toten Aktivitetsfond 100 000 kroner til sitt aktivitetsfond som skal fungere som en støtteordning for at flest mulig skal få ta del i fritidsaktiviteter.

Sponsorprisen gikk i år til  Urbane Totninger. Årets talentstipender gikk til Aron Ødegård, Amalie Marie Thing Helseth, Benjamin Østvold, Hedda Bakkemo, Shirin Øverjordet og Skjalg Kongssund.