AMERIKANSK: det norsk-amerikanske koret Norwegian Ladies Chorus of Seattle kommer til Strandenga sammen med Brøttum korforening.

Korkonsert på Strandenga

BIRISTRAND: Lions Club Innlandet inviterer til korkonsert på Strandenga og håper på godt vær og at det kommer folk. – Masse folk, insisterer Bente Laakso.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

– Denne konserten er gratis, så det skal i hvert fall ikke stå på folks økonomi, sier hun videre. – Skulle det bli dårlig vær, så flytter vi under tak i Grindebygget, forsikrer hun.

Koret kommer den lange veien fra Seattle på vestkysten av USA, og er på en aldri så liten norgesturne. Norwegian Ladies Chorus of Seattle som koret heter, er tuftet på norsk-amerikanere og er med smått og stort rundt 35 damer. – Jeg kjenner hun som er turneansvarlig, sier Laakso, – vi har gått på folkehøgskole. Det forklarer litt av grunnen til at koret tar en snartur ned til Strandenga på sin ferd til Lillehammer, Garmokirken og Maihaugen, hvor de holder konsert dagen etter Strandenga. – De kommer fra konserter i Oslo og Fredrikstad, hele turneen ender i Tromsø, forklarer Laakso, – før de flyr hjem.

For å utfordre seg selv litt, ønsket koret å ha med et lokalt kor i tillegg, – Det har Brøttum korforening sagt ja til, sier Laakso, – noe vi setter stor pris. Alt ligger til rette for en flott koropplevelse på Strandenga, avslutter hun.

Norwegian Ladies Chorus of Seattle med Brøttum korforening
Tirsdag 20. august kl. 14.00
Gratis inngang
Salg av kaffe og kaker
Sted: Strandenga leirsted