VED HEGGE: Ikke noe å si på vegstandarden her ved Hegge.

Skryter av kommunen

BIRI/ØVERBYGDA: Husker du tidlig i vår? Å kjøre Lierengvegen opp til Øverbygda var mildt sagt en «huskete» prøvelse. Store hull i vegen og telehevinger rundt hver en sving, kort sagt ikke noe særlig til kjøretur. Nå er det noe helt annet.

TORE FEIRING
feiringtore@gmail.com

Beboere og brukere av og langs Lierengvegen har kontaktet biri.no, – for å skryte av kommunen for en gangs skyld, som de sier.

MOT FINSTADVEGEN: God standard også her, fast og fint underlag og godt grusdekke.

FORBI SEMB: Ikke noe problem, Lierengvegen er nesten som en autostrada.

Vegen er kommunal, og de mener at kommunen nå har gjort en særdeles god jobb med å gruse og jevne ut veien. – Det er rene autostradaen nå mot hva det var tidligere, påstås det. Biri.no tok en tur langs vegen for å sjekke forholdene, og vi må gi beboere og brukere rett, vegen har blitt betydelig bedre.

Gjøvik kommune må derfor berømmes for godt vegarbeid. Æres den som æres bør!