200 KAMPER: Isak Løkken har spilt over 200 kamper for Biri og fikk for det en velfortjent pokal.

Sesongavslutning for barne- og ungdomsfotballen

BIRI: Tirsdag 8. november var det fullt hus og stormende jubel i storsalen i Biri klubbhus. Med nærmere 200 barn, ungdom og foreldre var leder Morten Strandengen strålende fornøyd.

– Her er det stor stemning og mye god lyd, sa han, – nå vil ivrige barnefotballspillere en etter en få utdelt premie fra fotballavdelingen i Biri IL. I tillegg fikk alle selvfølgelig også gratis boller og saft.

Første pulje ut til å få sine velfortjente aktivitetspremier var jenter 6 år, gutter 6 år, gutter 7 år, jenter 8 år, gutter 8 år, jenter 9 år, gutter 9 år og mix 10 år. Så fulgte jenter 11, gutter 12, gutter 13, gutter 14_15_16 og til slutt jenter 15_17. – Tilstede er det rundt 45 spillere, forteller Strandengen, – samt foreldre og  lagledere/trenere. Sistnevnte fortalte litt om sesongen for hvert lag, og spillerne fikk også her utdelt premie for aktivitet gjennom sesongen. Det ble også delt ut pokaler for 120 gjennomførte kamper og 200 gjennomførte kamper for Biri IL Fotball. Det var Mina, Tonje, Synne, Tobias, Isak, Emil og Ørjan som hadde passert totalt 120 kamper. Isak Løkken er den som etter denne sesongen passerte 200 kamper for Biri IL Fotball. Gratulerer til alle!

Det er spilt totalt 154 kamper i årets serie og det har som seg hør og bør vært både tap, uavgjort og seier. – Men denne kvelden er alle vinnere og kan fornøyd dra hjem fulle av lyst til å fortsette med fotball også i 2023, avslutter leder Morten Strandengen.

Alle foto: Morten Strandengen

AVSLUTNING: Det var mye folk og stormende jubel da Biri IL barne- og ungdomsfotball hadde sesongavslutning.

Finn ditt lag i denne bildekarusellen!